IT-ARKITEKT OG JAVAEE-EKSPERT

Jeg er en erfaren JavaEE-konsulent med en stærk profil inden for Linux-universet, der har specialiseret sig i middleware, backend og integration.

Jeg går ind for agilt teamwork, en lean tankegang og ny teknologi.

Mine tidligere opgaver har primært været inden for finanssektoren, medicinalindustrien, mobil- og webhostingverdenen. Se min portefølje over tidligere kunder.

Jeg anskuer mine kompetencer, min foregående erfaring og min nuværende viden, ikke som en begrænsning, men som en fordel, og derfor ynder jeg at påtage mig nye opgaver, der sætter mine specialeområder på prøve og giver mig indsigt i nye arbejdsgange. Er du nysgerrig på, hvad mine kompetencer dækker over? Følg dette link.

PROFESSIONEL BAGGRUND

Jeg har arbejdet professionelt med IT siden midten af 90’erne.

Jeg begyndte med Linux (Slackware), og i dag benytter jeg både Fedora, CentOS og Redhat. Jeg har programmeret i C og i Assembler (hint: Linux) og en del i Linux scripts, og arbejdede i forlængelse af det også i C++.

Siden starten af 00’erne har jeg specialiseret mig i JavaEE og har desuden stiftet bekendtskab med PHP og Python.

Vil du vide mere om, hvad jeg mestrer, kan du se listen over alle mine kompetenceområder her.

FREELANCE IT-ARKITEKT OG UDVIKLER

Siden 2001 har jeg udført opgaver som JavaEE-udvikler, men i de seneste år har jeg primært påtaget mig opgaver som IT-arkitekt. I 2015 traf jeg det valg at gå selvstændig som JavaEE- og Linuxekspert og startede derfor mit IT-konsulentfirma, Graversen Consult, hvor jeg således primært påtager mig opgaver som IT-arkitekt.

Jeg er yderst nysgerrig omkring nye tiltag inden for mit felt, og som selvstændig får jeg en enestående mulighed for at udvide min horisont, bygge ovenpå min eksisterende viden og forbedre mine kompetencer i kraft af mit samarbejde med forskellige virksomheder, idet de løser de samme udfordringer på forskellig vis. På den måde er freelancetilværelsen et plus både for mig og for dig som kunde.

Jeg har haft den store fornøjelse at arbejde for nogle af de største og mest interessante virksomheder i Danmark, så som Nordea, Novo Nordisk, PFA Pension, One.com og Telia. Erfaringer, der har tilføjet værdi og vidde til mine kompetenceområder. Du kan se alle mine tidligere samarbejdspartnere i min portefølje.

TEKNOLOGISK LEGEPLADS

Når jeg ikke arbejder for en kunde, så nørder jeg på min teknologiske legeplads; Det er en serverfarm i et hostingcenter, som jeg har leget med siden 2009. Det er her, jeg udvikler mine faglige evner og afprøver ny viden. Min legeplads har været udsat for lidt af hvert: opdateringer, refaktoreringer og genopbygninger, i særdeleshed når der er kommet nye tendenser, og når der er blevet udviklet nye teknologier, som jeg bare MÅ afprøve og se, hvordan virker i virkeligheden.

Min nuværende plan for min serverfarm er at omdanne den til en ren cloud-løsning ved brug af teknologier som OpenShift, Ansible, Docker og Rancher.

PRIVAT BAGGRUND

Mit navn er Jannik Graversen, jeg er født i 1970 og er, foruden min faglige passion for IT-verdenen, optaget af min familie og sport.

Min hustru, Huimei, er fra Kina og sammen har vi to (behøver jeg sige smukke) drenge: Milas og Jonas.
Vi bor i et roligt område af København og har valgt at give vores sønner et tosproget hjem, da vi ser det som en gave også at kunne tale kinesisk.

I min fritid holder jeg utrolig meget af at stå på ski. En passion, der blev vakt til live som 30-årig efter to uforglemmelige sæsoner som skibums i Val Thorens i Frankrig. Jeg følger desuden NHL-ishockey, men er en endnu større fan af det danske ishockeylandshold.
Næstefter ishockey er jeg fodboldentusiast, i særdeleshed når landsholdet, FC Barcelona og AC Milan spiller.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til mine sportsinteresser, min teknologiske legeplads eller mit arbejde som JavaEE-udvikler og IT-arkitekt.